Nötköttslåda

Anmäl intresse för nötköttlåda

LEVERANS TILL NYKÖPING, JÄRNA OCH SÖDERTÄLJE KAN ORDNAS VID FLERA BESTÄLLNINGAR TILL SAMMA ORT.

Välkommen att boka din låda via mailen.

 

1/4 låda ca 40-45kg pris 140:- / kg
1/8 låda ca 20-25 kg pris 150:- / kg

Nyhet;
1/4 låda med enbart styckdetaljer ca 20 kg pris 210:-/ kg
1/8 låda med enbart styckdetaljer ca 10 kg pris 220:-/ kg
Nötfärslådor på ca 12 kg resp ca 23 kg pris 100:-/ kg

Styckdetaljerna som är i köttlådan är oxfilé, ryggbiff, entrecote, fransyska, innanlår, ytterlår, högrev, rostbiff, flankstek (ej i 1/8 lådan), flat iron steak, grytkött, bogstek och rulle. Hälften av köttet är färs. Allt kött är hängmörat, benfritt, vacuumpackat och uppmärkt.

Måtten på lådorna (1/4) är 40x60x12 cm, 2 lådor 1/4 djur ca 40-45 kg
en låda med köttfärs och en låda med styckbitar.

Köttet har alltid hängmörats men detaljerna kan med fördel möras ytterligare 2-3 veckor efter förpackningsdag i sin vacuumförpackning. Köttet ska då ligga i kyl i max 4 grader och förpackningen ska hållas hel. Allt kött som vauummöras ska luftas innan tillagning några minuter. När man öppnar förpackningen luktar köttet instängt av den täta förpackningen. Köttfärs ska frysas in omgående. Köttet håller sig i frys minst 1 år. Korvarna håller i frys ca 6 månader.