Boendet

Vi har byggt om en av våra magasinsbyggnader på gården till ett boende med spa. Bergs Gård Rum & Relax  är belägen på en bondgård 10 km från Trosa. Hela Huset har totalt 18+6 bäddar. I första hand hyr vi ut hela huset till ett och samma sällskap. Är det så att huset står tomt går det att boka delar av huset tidigast en vecka i förväg. Maila oss och fråga.
I samtliga boenden finns alltid diskmedel, disktrasor, diskhanddukar, städartiklar, kaffe, kaffefilter, te, salt o peppar. Obligatorisk slutstädning köpes vid samtliga boenden.

Hönshuset Nedre plan”:
Ett sovrum med dubbelsäng för 2 personer. Ett sovrum med 2 våningssängar med plats för 4 personer. Kök med matplats, diskmaskin, kyl/frys, micro, brödrost, kaffebryggare och elvisp. Toalett med dusch, tvättmaskin och strykjärn. Uteplats med grill.

Hönshuset hela”:
Tillgång till nedre plan och övre plan. Övre plan är ett stort rum som är öppet upp till nock. 5 st sängar, även sovplatser för 4 personer i 2 bäddsoffor. TV, DVD, Playstation 2, Stereo med CD.

Magasinet“:
Spaavdelning med ett sovrum med dubbelsäng och ett sovrum med enkelsäng. Jacuzzi, bastu, dubbeldusch samt toalett. Relaxgrupp. Kyl med frysfack, micro, vattenkokare och diskho. Större balkong med grill.

Snickarboa”:
Går även att hyra som boende. Denna del innehåller ett sovrum med 2 st våningssängar för 4 personer. Ett stort allrum med stort mötesbord, matsalsbord, bäddsoffa för 2 pers samt tv. Fullt utrustat kök. Toa med dusch och tvättmaskin.

“Lillstugan”
Lilla torpet uppe på höjden blir klar till försommaren. Timrade väggar och vedspis kombinerat med fullt utrustat kök och toa med dusch. 6 bäddar totalt fördelat på ett sovrum samt ett sovloft.

Här hittar du prisinformation.